PowerSlim Balance

Lekker in Balans………

Suikers, ofwel koolhydraten. We raken er steeds meer van overtuigd dat ze niet goed voor ons zijn. Niet goed voor onze gezondheid en niet goed voor ons figuur. Dat betekent een switch van eetgewoonten, want in de huidige samenleving bestaan onze maaltijden voor een groot deel uit koolhydraten. Het is dus belangrijk om voor de juiste balans in je voeding te kiezen. Dit doe je door koolhydraatarm en eiwitrijk te eten.

Jouw gewicht in balans houden?

Met een koolhydraatarme leefstijl maak je een bewuste keuze voor een gezond eetpatroon. Door koolhydraatarm te eten blijft je bloedsuikerspiegel in balans waardoor je langer verzadigd bent en minder snel geneigd bent naar het ongezonde te grijpen. Je zit lekker in je vel en dat wil je graag zo houden, je wilt een gezonde leefstijl, maar het mag niet te veel gedoe zijn en je wilt ook gewoon lekker normaal mee kunnen doen met de rest. Het leven is natuurlijk bedoeld om er zo veel mogelijk van te genieten en lekker eten en een drankje hoort hier nu eenmaal bij.

Koolhydraatarm eten is niet altijd makkelijk! Welke keuzes moet je maken?

Om jou wat extra handvatten te bieden bij een koolhydraatarme leefstijl hebben we PowerSlim Balance ontwikkeld. Genieten van eten met alledaagse producten. Koolhydraatarm en eiwitrijk! PowerSlim Balance is geen programma, maar bedoeld om het aanhouden van een koolhydraatarm voedingspatroon zo gemakkelijk en lekker mogelijk te maken.

Voor wie is het bestemd?

  • Voor de mensen die met het PowerSlim programma een koolhydraatarm eetpatroon hebben aangeleerd en daarmee hun streefgewicht hebben behaald en dit willen behouden.
  • Voor iedereen die een gezond eetpatroon wil. Die zonder te veel nadenken en puzzelen de juiste koolhydraatarme producten wil eten voor een betaalbare prijs. Door de unieke samenstelling kun je met het hele gezin genieten van de PowerSlim Balance producten.

De diëtisten van PowerSlim hebben producten ontwikkeld waarbij koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels optimaal tot elkaar in verhouding staan. Door de receptuur met speciaal geselecteerde hoogwaardige ingrediënten blijf je lekker en gemakkelijk in balans.

Ik wil je graag kennis laten maken met onze heerlijke producten en nodig je uit voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek om te kijken wat de PowerSlim Balance producten voor jou kunnen betekenen.

Om je een indruk te geven van ons assortiment, heb ik een proefpakket ontwikkeld. Dit pakket bestaat uit de lekkerste PowerSlim Balans producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Daarnaast heb ik speciaal ontwikkelde maandboxen inclusief inspiratiemenu’s en recepten. Deze nemen je een hoop denkwerk uit handen en helpen je om zonder moeite in balans te blijven. Natuurlijk zijn de PowerSlim Balans producten ook per stuk te koop.

Maak online of telefonische een afspraak en begin vandaag nog! Kies voor balans! Kies voor PowerSlim Balance!